AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz aldığını görmek

Kahve falında valiz aldığını görmek

Kahve falında valiz aldığını görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz aldığını gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Kahve falında valiz aldığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında valizle yürümek işinde de büyük başarılara imza atacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır dolu valiz görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz toplayan birini görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işarettir.

Kahve falında valiz kaybolduğunu görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında valizini toplamak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık valiz görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, günahlarına tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz alıp gitmek kötü durumlara düşürüleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir