AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz topladığını görmek

Kahve falında valiz topladığını görmek

Kahve falında valiz topladığını görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valiz topladığını gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında valizini toplamak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında valizi toplamak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında valize eşya toplamak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında valiz topladığını görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valizini topladığını görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalettir.

Kahve falında valiz toplamak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valizleri toplamak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir