AnaSayfa / Genel / Kahve falında vali olduğunu görmek

Kahve falında vali olduğunu görmek

Kahve falında vali olduğunu görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında vali olduğunu gördüyseniz:

  • Solmaya yüz tutmuş hedeflerinizi hatırlatabilecek aktivitelere dahil olabilirsiniz.

Kahve falında valilik görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vali kaymakam görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan vali görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında valiyle tokalaşmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında valinin evini görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalettir.

Kahve falında vali konağı görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında valiyle konuşmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet eder.

Kahve falında vali eşi görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir