AnaSayfa / Genel / Kahve falında vali konağı görmek

Kahve falında vali konağı görmek

Kahve falında vali konağı görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, yolunun hep açık olacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vali konağı gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında vali konağı görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine işarettir.

Kahve falında saçında konak görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir konak görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap konak görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz konak görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hükümet konağı görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski konak görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında konak sahibi olmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir