AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahiy indiğini görmek

Kahve falında vahiy indiğini görmek

Kahve falında vahiy indiğini görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kariyer edineceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, işveren koltuğunda oturacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında vahiy indiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında vahiy indiğini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işarettir.

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında kepenk indirmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında meleklerin indiğini görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan indiğini görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nur indiğini görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir