AnaSayfa / Genel / Kahve falında meleklerin indiğini görmek

Kahve falında meleklerin indiğini görmek

Kahve falında meleklerin indiğini görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meleklerin indiğini gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Kahve falında meleklerin indiğini görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Kahve falında gökten melek indiğini görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında melek indiğini görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında gökten koç indiğini görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, huzurlu hissedileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kuran indiğini görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan indiğini görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında perde indirmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir