AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan indiğini görmek

Kahve falında uçurumdan indiğini görmek

Kahve falında uçurumdan indiğini görmek işiyle nam salacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, dertlerden kurtulmaya, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kendine döneceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan indiğini gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Kahve falında uçurumdan indiğini görmek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vahiy indiğini görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçaktan indiğini görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven indiğini görmek gereken sabrı göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabadan eşya indirmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında dağdan indiğini görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir