AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz birini görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz birini görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz birini görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz birini gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında uzun zamandır konuşmadığın birini görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun zamandır görmediğin birini görmek girişimlerde bulunacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına yorulur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir