AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır özlenen birini görmek

Kahve falında uzun zamandır özlenen birini görmek

Kahve falında uzun zamandır özlenen birini görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kazancın gittikçe azalacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır özlenen birini gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında uzun zamandır özlenen birini görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine inanılır.

Kahve falında öz kızını görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öz kardeşini görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öz abla görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öz dayıyı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında özalı görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında özlenilen birini görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, siparişlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında biri tarafından özlenmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir