AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, rahat bir işe girileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabanı gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek çok başarılı adımlar atacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek kendi çok iyi hissedeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin komşunu görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birilerini görmek canını ve malını garanti altına alacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir