AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, işlerinin bu sayede açılacağına yorulur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir