AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun otlar görmek

Kahve falında uzun otlar görmek

Kahve falında uzun otlar görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, yakın akrabadan gelecek habere işaret etmektedir.

Kahve falında uzun otlar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Kahve falında uzun otlar görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek aydınlık bir döneme girileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot kesmek hoş muhabbette olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük otlar görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında ot çekmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ot çalmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında birini otururken görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir