AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ve gür saç görmek

Kahve falında uzun ve gür saç görmek

Kahve falında uzun ve gür saç görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, epey bir zarara uğrayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun ve gür saç gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, gözyaşı döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek rızkının sonsuz olacağına, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun gür saç görmek problemleri teker teker çözeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir