AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları uzun ve gür görmek

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerinin ters gideceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saçları uzun ve gür gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek şöhret ve hayır getireceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun gür saç görmek kısmetinin artacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir