AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı uzun ve gür görmek

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı uzun ve gür gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uzun gür saç görmek sorunlarının da çözüleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işaret eder.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir