AnaSayfa / Genel / Kahve falında gür ve uzun saç görmek

Kahve falında gür ve uzun saç görmek

Kahve falında gür ve uzun saç görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, zorlukların artacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, hem ün sahibi olacağına, büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında gür ve uzun saç gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek zahmet veren işlerin artacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun gür saç görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir