AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun siyah çizme görmek

Kahve falında uzun siyah çizme görmek

Kahve falında uzun siyah çizme görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah çizme gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah çizme görmek engellerin ortadan kalkacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, başka alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun çizme görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında çok uzun çizme giymek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, küs arkadaşların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çizme almak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir