AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun çizme görmek

Kahve falında uzun çizme görmek

Kahve falında uzun çizme görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun çizme gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında uzun siyah çizme görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun çizme görmek idealist davranacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun çizme giymek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çizme görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında çizme almak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir