AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çizme almak

Kahve falında siyah çizme almak

Kahve falında siyah çizme almak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, amaçlarına ulaşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kurtuluşa ereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çizme almak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulur.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çizme almak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında uzun siyah çizme görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah çizme görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni siyah çizme görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek küslüklerin biteceğine, onların başarıları ile övüneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir