AnaSayfa / Genel / Kahve falında güpürlü perde görmek

Kahve falında güpürlü perde görmek

Kahve falında güpürlü perde görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güpürlü perde gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında kirli tül perde görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında perde hediye almak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında perdeyi örtmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev perdesi görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pembe tül perde görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çok perde görmek gelişiminin hız kazanacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirlenmiş perde görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli perde görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir