AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun pantolon görmek

Kahve falında uzun pantolon görmek

Kahve falında uzun pantolon görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, şeref ve rütbeye işaret eder.

Kahve falında uzun pantolon gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirin.

Kahve falında uzun pantolon giymek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işaret eder.

Kahve falında uzun pantolon görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon ters giymek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolon aramak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon satmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında delik pantolon giymek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem pantolon görmek daha rahat para kazanacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir