AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun pantolon giymek

Kahve falında uzun pantolon giymek

Kahve falında uzun pantolon giymek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında uzun pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerini onaylamamanız durumunda çok fazla aykırı ses işitilebilir.

Kahve falında uzun pantolon giymek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun pantolon görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında krem pantolon giymek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin pantolonunu giymek kendisine olan özgüveninin de artacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gri pantolon giydiğini görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin pantolonunu giymek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında güzel pantolon giymek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında dar pantolon giymek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir