AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah namlusu görmek

Kahve falında silah namlusu görmek

Kahve falında silah namlusu görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yeni bir eve sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulur.

Kahve falında silah namlusu gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Kahve falında uzun namlulu silah görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine işaret eder.

Kahve falında silah namlusu görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, mal edineceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca namlusu görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında namlu görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana silah çekmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, yeni ilişkiler kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş eden silah görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında otomatik silahla ateş etmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir