AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar kablosu görmek

Kahve falında bilgisayar kablosu görmek

Kahve falında bilgisayar kablosu görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar kablosu gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında bilgisayar kablosu görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kablo görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kablo görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işarettir.

Kahve falında kablo döşemek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anten kablosu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakır kablo görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kablo görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında kablo teli görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir