AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kabak görmek

Kahve falında uzun kabak görmek

Kahve falında uzun kabak görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, ilim irfan öğreneceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kabak gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında uzun kabak görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kabak vermek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak ekmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Kahve falında süs kabağı görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, cebinin para göreceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Kahve falında kabak ektiğini görmek gerekirse özür dileneceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak sebzesi görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kabak ve salatalık görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir