AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak ektiğini görmek

Kahve falında kabak ektiğini görmek

Kahve falında kabak ektiğini görmek makamının ve ününün artacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında kabak ektiğini gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak ektiğini görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek eğittiğini görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Kahve falında pamuk ektiğini görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ekmege bal görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında eğilmiş altın yüzük görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekilen tarla görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün ektiğini görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir