AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun gömlek görmek

Kahve falında uzun gömlek görmek

Kahve falında uzun gömlek görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, önemli yerlere geleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun gömlek gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Kahve falında uzun gömlek görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, deneyim kazanacağına yorulur.

Kahve falında uzun gömlek giymek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah gömlek giyen birini görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının gömleğini giymek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek gömleği görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kareli gömlek giymek doyasıya hasret gidereceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir