AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait gömlek görmek

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasına ait gömlek gördüyseniz:

  • Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir.

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait çanta görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına ait bozuk para görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait erkek bebek görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, en yüksek makamlara oturacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ait bebek görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında başkasına ait nüfus cüzdanı görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait eşya görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir