AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini yanık görmek

Kahve falında ölü birini yanık görmek

Kahve falında ölü birini yanık görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini yanık gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında ölü birini yanık görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü yanık görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sırtını yanık görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işarettir.

Kahve falında yanık kuran görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık yüz görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir