AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini uzun boylu görmek

Kahve falında ölü birini uzun boylu görmek

Kahve falında ölü birini uzun boylu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini uzun boylu gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Kahve falında ölü birini uzun boylu görmek her daim temkinli olacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü uzun boylu görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak esenlik içinde olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu erkek almak düşmanların önlerinin açılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu adam görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birini uzun boylu görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir