AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy uzun görmek

Kahve falında boy uzun görmek

Kahve falında boy uzun görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalettir.

Kahve falında boy uzun gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğunu uzun boylu görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini uzun boylu görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını uzun boylu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında vefat eden birini uzun boylu görmek sağlık problemleri içinde olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini çok uzun boylu görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet eder.

Kahve falında uzun boylu sevgili görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu kadın görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, borçların sonlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini uzun boylu görmek yaşama hevesinden olacağına, huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir