AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu bot görmek

Kahve falında çamurlu bot görmek

Kahve falında çamurlu bot görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu bot gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Kahve falında çamurlu bot görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık bot görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalettir.

Kahve falında botoks yaptırmak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalettir.

Kahve falında su botu görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bot giydiğini görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında bot görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bot görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında uzun bot görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir