AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan botu görmek

Kahve falında bayan botu görmek

Kahve falında bayan botu görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan botu gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında bayan botu görmek ismini herkese duyuracağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir çift bot görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bot hediye almak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni botlar görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet eder.

Kahve falında su botu görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına yorulur.

Kahve falında topuklu bot görmek geriye doğru gideceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında pembe bot görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında bot aldığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir