AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü yıkmak

Kahve falında köprü yıkmak

Kahve falında köprü yıkmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprü yıkmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında köprü yıkmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarını yıkmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında kilise yıkmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında evi yıkmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev duvarı yıkmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında minare yıkmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binayı yıkmak insanları kıracağına, üzeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yığılmış buğday görmek sıkıntılarından arınacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir