AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saç kılı görmek

Kahve falında uzun saç kılı görmek

Kahve falında uzun saç kılı görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayaller kurulacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, insanlarla iç içe olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, küslükleri gidereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun saç kılı gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda güç gösterilerinden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında uzun saç kılı görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah uzun kıl görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta uzun kıl görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde uzun kıl görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, yeni adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun burun kılı görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir kıl görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kıl çekmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir