AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun kıl görmek

Kahve falında çok uzun kıl görmek

Kahve falında çok uzun kıl görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yalnız hissetmeye, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında çok uzun kıl gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında uzun kıl kesmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından uzun kıl çıkarmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde uzun kıl görmek başarılarının hiçe sayılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek güzel işler yapacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir