AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir insan görmek

Kahve falında uzun bir insan görmek

Kahve falında uzun bir insan görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Kahve falında uzun bir insan gördüyseniz:

  • Maddi hedefleri tutturmak için bütçe yapmanız veya paranızı en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını bulmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun boylu insan görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun insanlar görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun bir insan görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına delalettir.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek rütbe alacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı uzun görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir