AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun insanlar görmek

Kahve falında uzun insanlar görmek

Kahve falında uzun insanlar görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, gelir elde edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalettir.

Kahve falında uzun insanlar gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek maddi durumunun düzeleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanı uzun görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulur.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu insan görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun insanlar görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun bir insan görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir