AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir elbise giymek

Kahve falında uzun bir elbise giymek

Kahve falında uzun bir elbise giymek kurtuluşa ereceğine, hayallerinin yıkılacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında uzun bir elbise giymek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor uzun elbise giymek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile içinde de bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe uzun elbise giymek işlerine yeni işler katacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek hastalıktan şifa bulmaya, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, her daim bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun sarı elbise giymek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun yeni elbise giymek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir