AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun pembe elbise giymek

Kahve falında uzun pembe elbise giymek

Kahve falında uzun pembe elbise giymek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yıkılacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Kahve falında pembe uzun elbise giymek karşısına kötü insanlar çıkacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe uzun etek giymek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında güzel pembe elbise giymek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet eder.

Kahve falında toz pembe elbise giymek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında uçuk pembe elbise giymek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında açık pembe elbise giymek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe bir elbise giymek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir