AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kemer görmek

Kahve falında kırık kemer görmek

Kahve falında kırık kemer görmek mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, ağız tadının bozulmayacağına, çok para kazanılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kırık kemer gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kırık kemer görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında elbise kemeri görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında boynuna kemer takmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında siyah kemer takmak maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalet eder.

Kahve falında kemer kaybetmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kemer görmek mutsuz olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kemer görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir