AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ağacından nar toplamak

Kahve falında nar ağacından nar toplamak

Kahve falında nar ağacından nar toplamak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında ağaçta nar toplamak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, büyük zorluklar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan nar toplamak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında nar ağacına çıkmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında nar ağacı ekmek dertlerin artacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine inanılır.

Kahve falında ağacında nar görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında nar ağacı dikmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir