AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım nar görmek

Kahve falında yarım nar görmek

Kahve falında yarım nar görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım nar gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Kahve falında yarım nar görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yarım bardak su görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım kaş görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım ev görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yarım balık tutmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım şişe su görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Kahve falında yarım bardak çay içmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir