AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar tanesi yemek

Kahve falında nar tanesi yemek

Kahve falında nar tanesi yemek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, borçların sonlandırılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında nar tanesi yemek gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Kahve falında tane tane nar yemek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, nice noksanlık içinde olduğuna tabir olunur.

Kahve falında nar tanesi yemek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında iri taneli nar görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında nar taneleri toplamak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tane nar görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane nar görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı nar taneleri görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir