AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini jiletle temizlemek

Kahve falında kendini jiletle temizlemek

Kahve falında kendini jiletle temizlemek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Kahve falında kendini jiletle temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında kendini jiletle temizlemek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında jiletle kıl temizlemek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında jiletle traş olmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işarettir.

Kahve falında kollarına jilet atmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Kahve falında jilet yemek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir