AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve incir toplamak

Kahve falında üzüm ve incir toplamak

Kahve falında üzüm ve incir toplamak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, elde bulunan imkânların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ve incir toplamak gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Kahve falında üzüm ve incir toplamak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir üzüm toplamak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Kahve falında incir üzüm görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Kahve falında üzüm ve incir yemek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm incir görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında incir üzüm yemek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işarettir.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm incir yemek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir