AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm incir görmek

Kahve falında üzüm incir görmek

Kahve falında üzüm incir görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm incir gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında incir üzüm yemek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında üzüm ve incir yemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında incir ve üzüm görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm incir yemek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında üzüm incir görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında incir ve üzüm yemek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir toplamak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayatın kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir