AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve incir yemek

Kahve falında üzüm ve incir yemek

Kahve falında üzüm ve incir yemek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşananları unutturacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ve incir yemek gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında incir üzüm yemek içinin rahat edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir yemek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve üzüm yemek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Kahve falında üzüm incir yemek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sevdikleri ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve üzüm görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, kazançlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm incir görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm ve incir görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında incir üzüm görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir