AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir üzüm görmek

Kahve falında incir üzüm görmek

Kahve falında incir üzüm görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında incir üzüm gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında incir ve üzüm görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm incir görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında üzüm ve incir görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm incir yemek yüzünü güldüreceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir üzüm görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çalışmaları kötüleyeceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm ve incir yemek işlerinin zarara uğrayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ve incir toplamak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir