AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe dut görmek

Kahve falında pembe dut görmek

Kahve falında pembe dut görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe dut gördüyseniz:

  • Başkalarının hatasının bedelini siz ödemek zorunda değilsiniz.Alışılmadık kişi veya şeylerle ilgilenmek eğitici bir deneyim oluşturabilir.

Kahve falında pembe dut görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dut dikmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ağacının kesildiğini görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dut ve dut ağacı görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında olgun dut görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında olmamış dut yemek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut üzümü görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir